Instant Gaming EU
 
 

Köp Disciples: Liberation

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kämpa för friheten i landet Nevendaar när du ger dig ut på ett episkt äventyr i en mörk värld. Disciples: Liberation är ett mörkt fantasy-strategiskt rollspel som låter dig utforska en stor värld som är söndersliten av krig och hotas av de odöda. Välj din egen väg när du upptäcker Nevendaars mysterier och går vidare genom en lång kampanj där du måste använda diplomati och vapenstyrka för att hantera krigförande fraktioner och mäktiga fiender. Det här spelet handlar om val och det är du som skapar ditt öde.



    Välj mellan flera klasser, var och en med olika färdigheter som du måste behärska för att överleva. Samla resurser när du navigerar i världen för att upprätthålla dig själv och bygga din operationsbas. Rekrytera anhängare och skapa din egen fraktion när du vinner rykte och hävdar din rättmätiga plats i världens öde. Utmana dödliga bossar i taktiska turordningsbaserade strider på ett sexkantigt rutnät, där positionering och dina val avgör stridens utgång. Förbättra dina karaktärer med kraftfull utrustning när du samlar skatter och samlar erfarenhet som gör att du kan låsa upp mer kraftfulla färdigheter.



    Disciples: Liberation erbjuder dig allt detta och mycket mer när du bestämmer framtiden för din värld. Och om du letar efter en helt annan utmaning kan du också möta dina vänner i strid i online-skrammel för två spelare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Disciples Liberation

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Disciples: Liberation

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev