Eneba COM
 
 

Köp Fatal Frame Project Zero: Maiden of Black Water

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utforska skräcken i ett bergsskrin som är fyllt av de rastlösa döda i Fatal Frame/Project Zero: Maiden of Black Water. Fatal Frame är en japansk överlevnadsskräckserie som tillsammans med Silent Hill och Resident Evil är ett av de mest skrämmande videospelen som finns.



    Maiden of Black Watertar dig till helgedomen i Mt. Hikami. Här sägs det dyrbara källvattnet hysa andar. De som vill avsluta sina liv kommer för att ta del av detta dyrbara vatten innan de slutligen avslutar sina liv. På så sätt blev Mt. Hikami hemsökt, en plats där liv offrades för att hindra en utomvärldslig kraft från att ta sig in i vår värld.



    Du spelar hjältinnan Yuri Kozukata, som är ättling till en av Hikamis skrinjungfrur och som beger sig till bergshelgedomen för att uppfylla sitt öde. Du svingar det enda vapnet som kan förvisa spöken: Camera Obscura. För att skada ett spöke måste du ta en bild av dem. Ju närmare du är, desto mer skada orsakar du, med den mest riskabla och skadligaste är "den ödesdigra bilden" - bilden av ett spöks svaga punkt, som vanligtvis ses i exakt det ögonblick då de attackerar.



    Har du modet att driva ut spökena från detta förbjudna berg? Ta reda på det i Fatal Frame/Project Zero: Maiden of Black Water.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fatal Frame Project Zero Maiden of Black Water

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Fatal Frame Project Zero: Maiden of Black Water

    gennyshark
    gennyshark
    2021 juov 24 09:54 dlcompare.com
    Another console game we can at last play on PC. This horror Koei Tecmo game has at last come on PC, remastered, and I think can give us much fun, perhaps as Residenti Evil franchise.
    Ännu ett konsolspel som vi äntligen kan spela på PC. Detta skräckspel från Koei Tecmo har äntligen kommit till PC, remastered, och jag tror att det kan ge oss mycket roligt, kanske som Residenti Evil franchise.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev