Instant Gaming EU
 
 

Köp Propnight

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Göm dig från en ondskefull mördare genom att förvandlas till föremål i Propnight, ett 4vs1 överlevnadsskräckspel där du kan spela som antingen en överlevare eller en ensam mördare.



    Staying alive. Som överlevare är ditt mål att reparera och aktivera de propmaskiner som finns utspridda på kartan. Om du lyckas kommer det att öppna utgången så att du kan fly. Det finns 5 Survivors att välja mellan, var och en med ett unikt föremål som de kan använda.



    Playtime is murder. Som mördaren måste du jaga alla överlevande och spänna fast dem i hypnosen för att göra slut på dem. Med tiden får du fler nivåer av Hunt, vilket gör att du kan röra dig snabbare.



    Från och med lanseringen kan du välja mellan 5 olika Killers, var och en med sina unika förmågor, inklusive flygning, dödliga skrik, förbannelse och att svinga en motorsåg!



    Be your environment. Överlevare kan gömma sig från mördaren genom att kopiera en närliggande rekvisita och gömma sig i vanlig synlighet. Som rekvisita kan du hoppa och röra dig runt. Du kan till och med slå mördaren i huvudet, vilket tillfälligt bedövar honom!



    Utspridda på kartan finns flera föremål som kan hjälpa dig att fly från mördaren. Plocka upp kameror, energidrycker, antika böcker, reparationsverktyg och låsklubbor där du kan hitta dem.



    The hunt is on. Oavsett om du spelar som en elak mördare eller en desperat överlevare kommer du att ha roligt med Propnight!



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Propnight

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Propnight

    Clastrofudge
    Clastrofudge
    2022 ođđj 11 12:49 dlcompare.com
    Saw a lot of people play this on Twitch and it looks like a lot of fun together, not alone. Might check it out.
    Jag såg många spela det här på Twitch och det ser ut att vara väldigt roligt tillsammans, inte ensamt. Jag kanske kollar upp det.
    Gamer2021
    Gamer2021
    2021 juov 28 17:30 dlcompare.fr
    Un bon jeu, un mélange entre Dead By Daylight et Prop Hunt
    Ett bra spel, en blandning mellan Dead By Daylight och Prop Hunt.
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    2021 juov 25 07:46 dlcompare.com
    I super enjoy this game! It's unexpectedly a ton fun! When I first laid eyes on it and read that it was a blend of Prop Hunt, task completion and killers, I didn't even think twice. I purchased it immediately. I did have some doubts about the execution of it but those were quickly weeded out the more rounds I played. Definitely a title to check out if you're a fan of any kind of those 1 killer multiple survivor type games.
    Jag gillar verkligen det här spelet! Det är oväntat mycket roligt! När jag först fick syn på det och läste att det var en blandning av Prop Hunt, uppgiftsuppfyllnad och mördare, tänkte jag inte ens två gånger. Jag köpte det omedelbart. Jag hade några tvivel om utförandet av det, men de blev snabbt bortrensade ju fler rundor jag spelade. Definitivt en titel att kolla in om du är ett fan av någon typ av dessa spel av typen 1 killer multiple survivor.
    Verifierad kommentar
    WEASELBEE
    WEASELBEE
    2021 juov 19 08:05 dlcompare.de
    Can't wait to try it out. IMO it looks and plays way better than DBD. Props to the developer!
    Jag längtar efter att få prova det. IMO ser det mycket bättre ut och spelar mycket bättre än DBD. En eloge till utvecklaren!
    Luiser
    Luiser
    2021 juov 18 18:51 dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
    Tarlaaf
    Tarlaaf
    2021 juov 17 22:39 dlcompare.fr
    Un jeu fun a tester entre bons copains
    Ett roligt spel att prova med goda vänner
    Clastrofudge
    Clastrofudge
    2021 juov 17 00:52 dlcompare.com
    Saw a lot on Twitch, Time to try it out myself sometime. I saw gameplay like this before...this one is done very well though.
    Såg en hel del på Twitch, dags att prova det själv någon gång. Jag har sett liknande spelupplägg tidigare... det här är dock väldigt bra gjort.
    @themiche40
    @themiche40
    2021 juov 15 21:38 dlcompare.es
    Como me gustaría jugar este juego ya que me llama mucho la atención las cosas que tiene y una barbaridad la portada.
    Jag skulle gärna vilja spela det här spelet eftersom jag är väldigt intresserad av vad det innehåller och omslaget är fantastiskt.
    Verifierad kommentar
    Artorian93
    Artorian93
    2021 juov 3 05:06 dlcompare.fr
    C'est un bon jeu.
    Det är ett bra spel.
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Propnight
    • Kategorier : Action , Äventyr , Tillfällig , Skräck
    • Utgivare : Mytona Fntastic
    • Utvecklare : FNTASTIC
    • Läge(n) : Multiplayer
    • Utgivningsdatum : 2021 juovlamánnu 1
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • CPU : 64-bit
      • RAM : 16 GB
      • GPU : Nvidia GTX 1060 / AMD Radeon 570
      • Lagring : 15 GB
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev