Instant Gaming EU
 
 

Köp Settlement Survival

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Samla resurser, utveckla handelsvägar, jaga vilda djur eller manipulera landskapet på Settlement Survival. I det här stadsbyggnadsspelet kan du leta efter ett nytt hem för dina överlevande, expandera din bosättning, överleva naturens vrede och ha andra äventyr att utforska.



    Börja med att hitta rätt plats för dig. Rensa skogen runt din valda mark och bygg din bosättning intill de närliggande resurserna som du gillar. Innan du börjar bygga den ska du se till att världen runt omkring dig är formad enligt dina behov. Sammanfoga floder, bilda sjöar eller hugga ut marken för att få fram din önskade mark.



    När du har gjort det är det dags att bygga ditt nya hem. Rekrytera borgmästare för att leda dem och bestämma moralen i din bosättning, bygg hus, se till att brottsligheten inte går överstyr och förhindra att överbefolkning har en negativ inverkan på dina medel. Upptäck nya och sällsynta blåkopior för att utveckla större byggnader. De är en sällsynt möjlighet att anpassa din bosättning och få kraftfulla effekter i förändring. Välj en väg för din utveckling och forskar om gruvdrift, konstruktion, jordbruk, bearbetning, utbildning, logistik och livlighet. Var och en av dem låser upp nya förmågor och byggnader, som ökar din utveckling.



    Ta dig tid och utforska unika kartor, där var och en av dem genereras slumpmässigt. Varje upplevelse är unik och kommer med sina egna utmaningar, landmärken och resurser som du kan välja.



    Om du är en mer erfaren spelare kan du prova det unika läget och lindra historiska ögonblick. Från katastrofen på Påskön till böldpest i Europa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Settlement Survival

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Settlement Survival

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev