Instant Gaming EU
 
 

Köp Corpse Party (2021)

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gör dig redo för den sista festen du någonsin kommer att delta i. Corpse Party är en remake av den ursprungliga skräcksuccén med nya berättelser och förbättrad ljuddesign.



    Ayumi Shinozaki och hennes vänner finner sig förflyttade till en dyster annan värld efter en jordbävning och deras ritual med spökhistorier går fruktansvärt fel. Denna hemska plats är en alternativ verklighet där mördade elevers spöken spökar i korridorerna. Du måste kanalisera all din energi för att fly från denna hemska värld, även om det innebär att du måste utreda själva morden. Var försiktig - dessa hämndlystna spöken kommer att hitta ett sätt att se till att du stannar hos dem för alltid!



    Corpse Party är ett stämningsfullt skräckspel med grafik i 16-bitarstil och introducerar nytt innehåll: utöver de fem huvudkapitlen och 14 extra kapitlen får spelarna två nya extra kapitel med huvudpersonerna Ayumi och Yoshiki i huvudrollerna. Du får också träffa Miku Shirayume och Ryoka Iwami, som har sina egna historier som kretsar kring hemsökelserna på Heavenly Host Elementary School. Gör dig redo för att få uppleva de skrämmande händelserna i denna japanska skräckklassiker.

    Läs mer

    De bästa priserna för Corpse Party (2021)

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Corpse Party (2021)

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev