Eneba COM
 
 

Köp Growbot

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hjälp en söt liten robot att rädda sitt dyrbara hem i Growbot, ett pusseläventyr som utspelar sig i en avlägsen, surrealistisk värld.



    Spelet utspelar sig på en asteroid som heter Kew, en härlig plats fylld av liv och bebodd av varelser som kallas Growbots, vänliga humanoider som tar hand om platsen. En mystisk kosmisk kraft bryter dock igenom den skyddande skölden och stör balansen i din värld. Du spelar som Nara, en ung Growbot som fortfarande lär sig hur man gör. Nu kallas hon till tjänstgöring, och tillsammans med sin följeslagare Brainapilla måste hon ge sig ut på ett uppdrag för att reparera asteroidens maskiner och rädda sin värld.



    Growbot är inspirerad av spel som Loom och har en exotisk miljö fylld av märkliga växter och utomjordingar som Star Belly, som har en galax inuti. Få förmågor genom att lyssna på blommor och kopiera deras musik för att skapa fantastiska effekter. Bli förälskad i Lisa Evans otroliga konstverk och lyssna på kompositören Jessica Fichots underbara melodier. Framför allt får du se Nara utvecklas till den väktare hon var ämnad att bli. Growbot presenterar en hjärtevärmande berättelse som utspelar sig i en värld som liknar en barnbok - men som spel är det avsett för alla åldrar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Growbot

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Growbot

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev