Instant Gaming EU
 
 

Köp The Legend of Tianding

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bli Taiwans Robin Hood i det actionfyllda sidscrollerspelet The Legend of Tianding. Spela som folkhjälten Tianding, en legendarisk figur från det tidiga 1900-talets Taipei, som är efterlyst av den korrupta taiwanesiska eliten och den japanska ockupationsstyrkan. Han rånar de rika, ger till de fattiga och bekämpar det taiwanesiska folkets förtryckare.



    Everybody was kung-fu fighting. Som Tianding bär du med dig ett traditionellt kortsvärd, ett långt bältesbälte och en gripkrok. Skapa skräck hos dina fiender med din skicklighet i kampsport och din manövrerbarhet i strid. Använd din gripkrok för att glida runt på skärmen. Övervinn dina fiender med en flodvåg av slag och snabba flygattacker.



    Deadly bosses abound. Du kommer att möta lönnmördare, skurkar och till och med stadens grymma militärdiktatorer. Du behöver mer än kung-fu för att besegra dem alla.



    Explore early 20th century Taipei. Promenera genom stadsdelen Dadaocheng. Utforska hamnarna, de livliga marknaderna, tågen och stadens pulserande nattliv.



    Play some cards. Är du klar med att spela medborgargarde och städa upp i staden? Rensa någon stackars spelares plånbok med några traditionella kortspel.



    Med sitt kinesiska serietidningsutseende och sina blixtsnabba kung-fu-grepp finns det inget spel som är lika bra som The Legend of Tianding.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Legend of Tianding

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om The Legend of Tianding

    gennyshark
    gennyshark
    2022 ođđj 6 14:52 dlcompare.com
    We can play as the legendary taiwanese hero 'Robin Hood', Liao Tianding. This is a funny platform action game with high NPC interaction despicting a comic book art style world
    Vi kan spela som den legendariska taiwanesiska hjälten Robin Hood, Liao Tianding. Det här är ett roligt plattformsspel med hög interaktion mellan NPC:er och en värld i serietidningsstil.
    Verifierad kommentar
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev