Instant Gaming EU
 
 

Köp Prison Simulator

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta hand om din egen kriminalvårdsanstalt i Prison Simulator, , ett spel med en lättsam ton om livet bakom galler. Du spelar som fängelsedirektör med uppgift att hålla alla fångarna i schack. Hur du gör det är helt upp till dig. Kommer du att spela den milda vårdaren eller den korrupta tyrannen?



    Utforma dina egna fångar ända ner till deras utseende och attityd. Se hur de beter sig situationsbundet, bildar gäng, startar slagsmål eller sätter eld på köket. Du kan misshandla fångarna eller få dem att gilla dig. Genom att förtjäna deras respekt kan du tjäna mer pengar som du kan använda till uppgraderingar av din karaktärs statistik eller anläggningen.



    En del av din uppgift är att utföra dagliga rutiner och uppdrag. Hälsa på nya fångar, kontrollera närvaro, ta med fångarna ut i det fria, upprätthålla ordningen och avbryta slagsmål. Du måste också regelbundet kontrollera deras celler efter smuggelgods, som du kan välja att konfiskera eller behålla för dig själv. Och om du får slut på saker att göra kan du skjuta basketboll på den lokala basketplanen.



    I slutändan är Prison Simulator full av dumma saker att göra på en plats där du bestämmer och inte kan drabbas av några konsekvenser. Med den sortens absoluta makt, vilken typ av föreståndare kommer du att vara?

    Läs mer

    De bästa priserna för Prison Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Prison Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev