Instant Gaming EU
 
 

Köp Bloodshore

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Från producenterna av The Complex och Five Dates kommer Bloodshore, , en interaktiv film där du bestämmer vad som händer härnäst, och varje val kan vara livsfarligt. Du får bestämma ödet för flera tävlande som är fångade i Bloodshores brutala Battle Royale.



    Spela som Nick, en nedgången skådespelare som letar efter sitt livs roll. Men den här kan också vara hans sista. Han har just deltagit i den 13:e säsongen av Kill/Stream, världens största dokusåpa. Rollpersonerna är en blandning av personligheter inom sociala medier, streamspelare, MMA-proffs och hårdföra brottslingar. Alla kämpar för sina liv och skapar allianser som är både få och bräckliga. Nick tävlar mot 50 andra deltagare och måste överleva till slutet för att vinna det ultimata kontantpriset på 10 000 000 dollar.



    FMV-genren gör att du kan fördjupa dig fullständigt i ett spel med dödliga intriger och förräderier. Medan du strävar efter ditt pris kommer du att se konsekvenserna av dina handlingar genom Bloodshore's olika slut. När det står så här mycket pengar på spel är det alla som är ute efter sig själva.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bloodshore

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Bloodshore

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev