Instant Gaming EU
 
 

Köp The Lost King of Avallon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Lost King of Avallon är ett roguelike fantasyrollspel där du kämpar för ära och erövring i strategiska turbaserade strider. Välj hjältar som ska ansluta sig till din sak, var och en med sina egna styrkor och svagheter. Du kan till och med välja en klass själv. Tillsammans måste ni lösa mysteriet med den försvunna kungen av Avallon för att återföra fred till landet.



    Class war. Välj mellan 12 olika klasser: riddare, präster, jägare, shamaner, kultister, trollkarlar, skurkar, paladiner, elementarier, till och med änglar och demoner. Samla ihop ett lag med fyra hjältar och välj mellan 7 unika förmåner för varje klass.



    Feed your wanderlust. Ströva runt i en 8 000 kvadratkilometer stor procedurellt genererad värld. Möt intressanta NPC:er, ta itu med olika fraktioner och möt skräckinjagande fiender.



    Turn-based combat. Ställ dig mot mer än 50 olika typer av monster i klassisk rutnätsbaserad strid.



    Play politics. Länderna är uppdelade mellan lorder som du kan alliera dig med eller vända dig emot. Använd din övertalningsförmåga för att förhandla eller magi för att bedåra fientliga styrkor. Eller om du föredrar att spela laglös kan du råna deras handelskaravaner.



    Med fyra olika slut och olika valmöjligheter för att styra historien finns det så mycket du kan göra i The Lost King of Avallon. Återskapa fred och välstånd eller störta riket i kaos och krig - du väljer själv ditt öde.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Lost King of Avallon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Lost King of Avallon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev