Eneba COM
 
 

Köp Moncage

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck ett multiversum i en mystisk kub. Moncage är ett pusselspel med vinjetter där du löser varje hjärnspännande pussel genom att titta på olika sidor av en tredimensionell låda. Varje sida presenterar en annan vy av världen inuti: säg en fyr, en fabrik, ett hem eller en bil. Även om varje sida kan verka orelaterad till en början, kommer en närmare granskning att leda dig till att hitta länkar mellan dem. Bestäm dessa länkar och du kan börja lösa mysteriet.



    Betrakta varje sida och studera varje värld noggrant för att se hur pusslet kan lösas. Ibland måste du betrakta pusslet från rätt vinkel för att se ett samband. Ibland måste du manipulera den ena sidan för att påverka den andra. När du väl har listat ut det klickar allting på plats och världen får livfullt liv. Du får också känna dig väldigt smart över din framgång.



    Efterhand kan du låsa upp berättelsen i spelets hjärta. Hitta slumpmässiga bilder som berättar historien och den överraskande vändningen i slutet. Och om du fastnar har du ett ledtrådssystem att falla tillbaka på. Aktivera Fokus för att hitta föremål som är viktiga för lösningen, eller använd ledtrådstexter för att ge dig en ledtråd om vad du ska göra härnäst. Och varje gång du uppnår var och en av de 15 prestationerna belönar Moncage dig med en vackert utformad medalj.

    Läs mer

    De bästa priserna för Moncage

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Moncage

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev