Eneba COM
 
 

Köp Sands of Salzaar

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg din egen legend i den gyllene öknen i Sands of Salazar, , ett episkt strategi- och rollspel med öppen värld. När det gamla imperiet har fallit är landet fritt fram. Skapa en egen karaktär, samla ihop en mäktig armé och ta din del av makten innan andra fraktioner dominerar öknen.



    Ställ in din karaktär så att den kan bli en krigsherre, en ärkemagiker eller vad som helst du kan drömma om. Rekrytera enheter till din armé, uppgradera deras färdigheter och träna dem för att bli en oslagbar stridsstyrka. Led sedan din krigsgrupp i strid och slåss tillsammans med dem för att säkra segern.



    Sands of Salzar introducerar dig till en fantasyöknen fylld av exotiska NPC:er och farliga uppdrag. Gå in i fängelsehålor och möt dödliga möten för att vinna skatter, berömmelse och makt. Etablera städer, bygg upp deras rikedomar genom handel och få ekonomiskt inflytande över regionen.



    Kom ihåg att du inte är ensam i öknen. Du måste också kämpa mot de många fraktioner som för sin del av öknen. Använd diplomati för att alliera dig med fraktioner som är i linje med dina mål. Förklara krig mot dem som står i din väg. Se upp: stammar har sin egen vilja och kan göra uppror om du inte ser till deras behov.



    Kommer du att finna berömmelse, lycka eller döden i Sands of Salazar? Valet är ditt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sands of Salzaar

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sands of Salzaar

    gennyshark
    gennyshark
    2022 ođđj 2 11:08 dlcompare.com
    Sands of Salzaar is an open world title with RPG-strategy elements set in a desertic word, perhaps like the Mount&Blade saga, I think. We must command our faction against all others and create our story.
    Sands of Salzaar är en öppen värld med RPG-strategiska element som utspelar sig i en ökenvärld, kanske som Mount&Blade-sagan, tror jag. Vi måste befalla vår fraktion mot alla andra och skapa vår historia.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev