Instant Gaming EU
 
 

Köp Ruined King: A League of Legends Story - Lost & Found Weapon Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Öka dina chanser till överlevnad med Ruined King: A League of Legends Story - Lost & Found Weapon Pack. I innehållet hittar du föremål som ökar dina förmågor och som kan anpassas till dig när du går vidare i spelet.



    I Lost & Found Weapon Pack ingår följande:




    • Poro Idol: En idolstaty formad som en älskvärd Poro. Ökar ditt försvar och din uthållighet.

    • Poro Defender: En sköld formad som en söt Poro. Även om du inte direkt kan gosa med den fungerar den för att hålla dig vid liv. Höjer hastigheten, uthålligheten och attackkraften.



    Ruined King: A League of Legends Story är ett turbaserat rollspel och en fristående berättelse som utspelar sig i Runeterras värld. Följ med ett sällskap bestående av Miss Fortune, Illaoi, Braum, Pyke, Ahri och Yasuo när de tar sig in i staden Bilgewater och de mystiska Shadow Isles. Se hur de konfronterar Black Mists och undersöker hemligheterna kring Ruined King. Se till att ligga steget före med de förtjusande föremålen från Ruined King: A League of Legends Story - Lost & Found Weapon Pack.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Ruined King: A League of Legends Story

    De bästa priserna för Ruined King A League of Legends Story Lost & Found Weapon Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ruined King: A League of Legends Story - Lost & Found Weapon Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev