Instant Gaming EU
 
 

Köp CONVERGENCE: A League of Legends Story

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta kontroll över tiden och själva ödet i CONV/RGENCE: A League of Legends Story. CONV/RGENCE är ett fristående League of Legends-spel och är en action-sidescroller med LoL-hjälten Ekko och hans äventyr i Zauns underjordiska stad.



    Ekko är en gatubarn och genial uppfinnare vars maskiner ofta inte fungerar som avsett, men som ändå ger fantastiska resultat. Den här gången har han skapat en apparat som kan spola tillbaka tiden. Det är denna förmåga som har gjort honom till måltavla för mäktiga människor som vill utnyttja själva tiden för sina egna syften. Nu måste Ekko genomkorsa Zauns underjordiska stad i ett försök att avslöja sina fienders sanna identiteter.



    Utforska den smogfyllda steampunkstaden Zaun med hjälp av Ekkos parkourfärdigheter. Besegra fiender med ditt bredsvärd och en bredare uppsättning förmågor som du kan uppgradera med tiden. Och om saker och ting inte går som du vill, till exempel om du råkar falla ner i en ravin, kan du alltid spola tillbaka tiden till den punkt där du kan försöka igen. Ekkos tidsmässiga förmågor kommer att betyda allt i det här 2D-plattformspelet. Spela CONV/RGENCE: A League of Legends Story och utforska en tekno-magisk värld i League of Legends-universumet.

    Läs mer

    De bästa priserna för CONVERGENCE A League of Legends Story

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om CONVERGENCE: A League of Legends Story

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev