Instant Gaming EU
 
 

Köp The Mageseeker: A League of Legends Story

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Skaparna av Moonlighter kommer med ännu ett spel inspirerat av det populära MOBA-spelet League of Legends. I The Mageseeker: A League of Legends Story tar du rollen som Sylas, en magiker som har tagits till fånga av Mageseekers som styr kungariket Demacia. Efter att ha rymt från fångenskapen ger han sig ut på ett uppdrag att befria sitt hemland från tyranni och bryta kedjorna som binder magi och folket. Men många människor är inte redo för en sådan förändring och betraktar dig som en farlig brottsling. Endast genom att gräva i Demacias djupaste hemligheter kan du avslöja sanningen och din revolution kommer att lyckas.



    The Mageseeker: A League of Legends Story är ett actionrollspel från ett uppifrån och ner-perspektiv. I spelet navigerar du genom en mängd olika scenarier samtidigt som du gör framsteg i berättelsen och kämpar mot mäktiga fiender i spännande strider. Sylas är en mäktig bruiser som också kan stjäla magi från sina motståndare för att använda den själv. Han använder ett par kedjor som en gång band honom som vapen och kan skära sina motståndare med dem och släppa loss en spärr av kombinationsattacker för att trötta ut dem samtidigt som han stjäl deras krafter. Han bygger upp sin mana genom att göra poäng och kan sedan använda den för att kasta de trollformler han stjäl. Jättelika golems, grupper av soldater och lagens upprätthållare kommer att vara hans vanligaste motståndare, men i slutändan måste han störta dem som styr Demacia med järnhand.



    Under sitt äventyr kommer Sylas att få hjälp av en grupp av avhoppade magiker som kommer att erbjuda honom skydd och stöd, samt möjligheten att uppgradera sina förmågor och sin utrustning. The Mageseeker: A League of Legends Story erbjuder en annorlunda syn på situationen i Demacia och har en komplex handling som kommer att överraska fans av League of Legends.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Mageseeker A League of Legends Story

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om The Mageseeker: A League of Legends Story

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev