Instant Gaming EU
 
 

Köp Undungeon

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Undungeon är ett postapokalyptiskt äventyr som utspelar sig i efterdyningarna av en katastrof som har förstört jorden som vi känner den. I själva verket har den förstört många versioner av planeten, eftersom flera multidimensionella versioner av planeten slogs samman i den stora skiftet. Denna händelse har fullständigt förändrat rum och tid och förvandlat världen till en kaotisk ödemark full av märkliga varelser.



    I Undungeon tar du rollen som Herald, en kraftfull varelse som skapats av Gud. Du är på ett uppdrag att återställa det splittrade multiversumet till sitt tidigare jag. Spelet är ett actionrollspel med vacker grafik i pixelkonststil. Undungeon erbjuder dig frenetiska strider mot märkliga varelser medan du utforskar olika platser för att söka efter svar och ett sätt att få allting tillbaka till hur det var förut.



    Spelet har ett djupt anpassningssystem som låter dig modifiera din karaktär med olika kroppsdelar, vilket ger dig ett brett utbud av stridsförmågor. Du kan skapa din egen spelstil genom att kombinera olika delar av utrustning och vapen. Dessutom kan du tillverka nya utrustningsdelar och användbara föremål med organ och material som du får från fiender du dödar.



    Undungeon är ett spännande sci-fi-äventyr med en spännande handling som du kan njuta av på ditt eget sätt. Det är en modern tolkning av gammaldags RPG-mekanik med en djup berättelse och strider som håller dig på helspänn.

    Läs mer

    De bästa priserna för Undungeon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Undungeon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev