Instant Gaming EU
 
 

Köp Hero of the Kingdom: The Lost Tales 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Återta ditt rike från dess plundrare i Hero of the Kingdom The Lost Tales 2, , ett avslappnande fantasyäventyr med peka och klicka. Du är en prinsessa i ett medeltida rike, men inte en som gillar att stanna skyddad i palatset. Du gillar att smyga ut klädd som en skurk och söka äventyr och spänning bortom slottets murar. Men en dag återvänder du och ser staden stå i lågor, med invaderande monster som dödar och plundrar allt de kan få tag på. Ditt folk har flytt och är i fara.



    Du har ingen tid att förlora. Du måste bli starkare, skickligare och samla allierade för att vinna tillbaka det som gått förlorat.



    Utforska en isometrisk värld. The Lost Tales 2 innehåller vackra skogar, underjordiska grottor och olika städer. Du kan träffa NPC:er som kan ge dig uppdrag eller följa med dig på dina uppdrag.



    Du må vara en prinsessa, men du har mycket att lära dig. Förbättra dina färdigheter för att hjälpa dig att bekämpa fienden. Du kan lära dig att odla fisk, bygga och slåss tills du blir en erfaren hjälte.



    Du måste också bekämpa olika monster, bland annat enorma råttor och ondskefulla träsktroll. Skaffa byte, handla med köpmän och tillverka drycker för att hjälpa dig i din sak. Det finns så mycket du kan göra i Hero of the Kingdom The Lost Tales 2. Din legend börjar här.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Hero of the Kingdom The Lost Tales 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Hero of the Kingdom: The Lost Tales 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev