Instant Gaming EU
 
 

Köp Rune Factory 4 Special

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den senaste delen av Rune Factory-serien,Rune Factory 4 Special, tar tillbaka de älskade egenskaperna från det tidigare rollspelet och ger det hela en ny fart. Följ din egen karaktärs äventyr när du tvingas landa i staden Selphia efter en banditattack mot ditt luftskepp. Du hamnar som stadens utsedda härskare och måste nu ta hand om din domän och förvandla den till ett välmående samhälle.



    Skapa en egen karaktär och låt dem skapa ett nytt liv i Selphia. Du kommer att upptäcka att det finns så mycket att fylla din tid med: odling, hantverk, fiske, förbättra stadens infrastruktur, locka turister och mycket mer. Njut av säsongsbundna festivaler och tävlingar tillsammans med stadsborna. Naturligtvis kommer det att finnas fängelsehålor för dig att utforska, monster att besegra och skatter att ta med hem.



    Bli vän med en charmig skara karaktärer. Lär känna deras individuella bakgrundshistorier, utrusta dem med utrustning och ta dem till och med med dig på uppdrag. Med tiden kanske en av era relationer fördjupas till något mer. Då kan du gå in i Newlywed Mode och få tillgång till bonushistorier som involverar dig och din make/maka.



    Slutligen bjuder spelet på nya mellansekvenser och en omgjord öppningsanimation. Njut av den ljuva livssituationen och romantiken i Rune Factory 4 Special. 

    Läs mer

    De bästa priserna för Rune Factory 4 Special

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Rune Factory 4 Special

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev