Eneba COM
 
 

Köp Sam & Max: Beyond Time and Space

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den älskvärda duon från frilanspolisen gör comeback i Sam & Max: Beyond Time and Space. Det här är en remastrad version av den andra säsongen av Sam & Max-serien, med en hunddetektiv som följer boken och hans frenetiska kaninpartner som älskar problem. Tillsammans bekämpar det respektlösa paret brott på det roligaste möjliga sättet. Se när de jagar en ond jultomte, släcker en aktiv vulkan och möter zombies, jätterobotar och onda vampyrer.



    Spelet är fortfarande lika härligt som någonsin. Möt excentriska karaktärer, lös roliga pussel och upptäck skämt som är gömda överallt. Spela minispel och kör din DeSoto-bil till nästa fall. Du kan till och med importera bildekaler och förbättringar från ett avsnitt till ett annat. Och om du fastnar i vad du ska göra härnäst känner spelet av din situation och ger ledtrådar som pekar ut vart du ska ta vägen härnäst.



    Förbättringarna i spelet gör att Sam och Max ser ut och låter så bra som möjligt på flera år. Njut av bättre belysning och filmfotografering, mer exakt läppsynkning, förbättrat ljud och ny musik. Det är ett utmärkt sätt att behandla fansen och få in nya spelare i världen av Sam & Max: Beyond Time and Space.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sam & Max Beyond Time and Space

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Sam & Max: Beyond Time and Space

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev