Instant Gaming EU
 
 

Köp Sam & Max: This Time It's Virtual!

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Freelancepolisen är tillbaka på Sam & Max: This Time It's Virtual! Det populära paret detektiver har skipat rättvisa på gatorna under en längre tid, men nu behöver de din hjälp. Du kommer att kunna ansluta dig till Sam och Max och hjälpa dem att utreda brott i ett nytt äventyr som du får uppleva på nära håll tack vare magin i virtual reality-tekniken.



    Det här uppslukande äventyret kommer att ta dig till de konstigaste platserna i hela galaxen. För att bli en del av Freelance Police kan du anta utmaningen att ta examen vid Freelance Police Academy. Senare blir det lite allvarligare när du in i hemligheterna i Cap'n Aquabears ruttnande nöjespark, där dina färdigheter kommer att sättas på prov på fältet. Självklart kommer Sam och Max att följa med dig i dina ansträngningar, men en hund i kostym och en hyperkinetisk naken kanin är inte de mest märkliga saker du kommer att få möta i det här spelet. Var beredd på vad som helst, för världen i Sam & Max: This Time It's Virtual! är helt galen.



    Kommer du att vara tillräckligt bra för att förvandla den dynamiska duon till en trio? Kanske har Sam & Max-skaparen Steve Purcell lite utrymme för dig i serien. Se bara till att du hjälper dem att rädda världen, för säkerhets skull.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sam & Max This Time It's Virtual!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sam & Max: This Time It's Virtual!

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev