Instant Gaming EU
 
 

Köp Firegirl: Hack 'n Splash Rescue

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rädda staden från rasande bränder i Firegirl: Hack 'n Splash Rescue. Ett innovativt plattformsspel med procedurellt genererade banor där du spelar som Firegirl, en mycket skicklig räddningsofficer som har till uppgift att rädda så många civila som möjligt från de eldsvådor som rasar över staden. Beväpnad med endast din pålitliga yxa, en slang med en högtrycksström och dina snabba reflexer måste du bryta dig igenom hinder och släcka lågor för att rädda överlevande.



    Alla nivåer i Firegirl genereras slumpmässigt - du spelar inte samma nivå två gånger och har en begränsad tid på dig att rädda överlevande, vilket gör detta till ett spänt och mycket utmanande spel. Använd din slang som en jetpack för att ta dig till svåråtkomliga platser. Ställ dig mot flambaserade monster och dränk dem med vatten. Slå in dörrar för att nå instängda civila och få dem i säkerhet. Ja, du kan till och med rädda husdjur!



    Mellan uppdragen kan du använda pengarna du tjänar för att uppgradera din brandkår. Höj nivån på din utrustning och anställ personal som hjälper dig med den överväldigande uppgiften att hålla jämna steg med nödsamtal från hela staden. Det är en kapplöpning mot tiden att ta reda på källan till dessa bränder. Så om du är redo för en riktig utmaning, hämta upp Firegirl: Hack 'n Splash Rescue.

    Läs mer

    De bästa priserna för Firegirl Hack 'n Splash Rescue

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Firegirl: Hack 'n Splash Rescue

    gennyshark
    gennyshark
    2021 juov 27 10:13 dlcompare.com
    I want to try to play this indie platform game. This is not the usual game with weapons, enemies etc: let's go to extinguish fire and rescue people!
    Jag vill försöka spela detta plattformsspel. Detta är inte det vanliga spelet med vapen, fiender etc: låt oss gå för att släcka branden och rädda människor!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev