Instant Gaming EU
 
 

Köp Wizardry: The Five Ordeals

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wizardry: The Five Ordeals är ett videospel i japansk stil som inte har något att göra med den klassiska rollspelsserien Wizardry. Istället är det här spelet en ny version av en titel från 2006 som skapats med Unity-motorn. Det behåller alla funktioner från originalet, men innehåller en överarbetad grafik med stöd för widescreen och höga upplösningar.



    Wizardry: The Five Ordeals spelas som en klassisk dungeon crawler. Du styr en grupp karaktärer i förstapersonsperspektiv när de utforskar labyrintiska korridorer och rum fulla av monster, fällor, pussel och skatter. Spelet innehåller flera raser och klasser som du kan välja för dina karaktärer, och de kan utrustas med kraftfull utrustning som du kan köpa eller hitta under din utforskning av fängelsehålan. När de stiger i nivå låser de upp kraftfullare förmågor, utforskar djupare nivåer, kämpar mot farligare fiender och tar sig an mer utmanande uppdrag.



    En av de viktigaste funktionerna i Wizardry: The Five Ordeals är en komplett scenarioredigerare som du kan använda för att skapa ditt eget äventyr. Du kan också dela det med andra spelare, och det finns mer än hundra spelarskapade scenarier som du redan har tillgång till.



    Var medveten om att spelet fortfarande går igenom lokaliseringsprocessen och att många av texterna fortfarande är på japanska.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wizardry The Five Ordeals

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Wizardry: The Five Ordeals

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev