Instant Gaming EU
 
 

Köp Wizardry: Labyrinth of Lost Souls

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den här gammaldags serien av rollspel med fängelsehålor är helt moderniserad med grafik och ljud. Du kan välja mellan åtta klasser och fem raser för att skapa ett lag med sex medlemmar och sedan ge dig ut i en av flera fängelsehålor nära den centrala stadskärnan. Du kan ändra deras klasser efter behov eller fokusera på att nivåanpassa dig för att få extra bonuskunskaper. Men var försiktig, de över 100 monstren är elaka, dödliga och attackerar i flock. Varje expedition kräver noggrann planering om du förväntar dig att lyckas.

    Spelet erbjuder också möjligheter att chatta med lokalbefolkningen, ta upp nya uppdrag, be om vägledning i templet, gå på fyndjakt efter ny/sällsynt utrustning och mycket mer.



    Avrul, skapelsens gud, skapade Draguun, en ras av varelser som bär på drakgudarnas blodslinje. De utmärkte sig i de mystiska konsterna och byggde upp en välmående civilisation som härskade över världen under många år. Men Draguun var arroganta och föll så småningom för sin egen kraftfulla magi. Då förenades folket och startade Athals tidsålder. Under Athals 100:e år föll Daruas kejsare i vansinne och hans imperium kollapsade snabbt. Landet delades upp mellan tre fraktioner - kungariket Diement, Qhopatis råd och Haersantfederationen. Genom att arbeta tillsammans byggde de tre länderna en stark allians och skapade en varaktig fred i Athals.



    Men monster som enligt uppgift hade förseglats av änglarna började dyka upp igen. Och det var inte bara monster och bestar som nu strövade omkring, utan även demoner kända som "de äldre" riktade sin uppmärksamhet mot Athals. De visa säger att "Något som en gång hade förseglat de äldre förlorar sin kraft" och spåmännen säger att "balansen i världen har börjat bryta samman", men ingen kunde vara riktigt säker på orsaken till deras återkomst.



    Wizardry: Labyrinth of Lost Souls har uppgraderats till modern PC-standard med HD-grafik i flera upplösningar, en mängd olika kontrollsystem inklusive tangentbords- och muskontroller, tillägget av ett turboläge för snabbare utforskning och med allt tidigare DLC-innehåll inkluderat.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wizardry Labyrinth of Lost Souls

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Wizardry: Labyrinth of Lost Souls

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev