Instant Gaming EU
 
 

Köp Baldur's Gate: Dark Alliance

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Baldur's Gate: Dark Alliance är ett hack and slash-actionrollspel som ursprungligen släpptes till PlayStation 2. Det utspelar sig i kampanjvärlden Forgotten Realms för Dungeons and Dragons och följer äventyren för en trio hjältar efter att de anländer till den legendariska staden som ger namn åt spelet. Krigaren Kromlech, bågskytten Vahn och trollkvinnan Adrianna börjar sitt episka äventyr med att bekämpa odöda för Illmater-templet, men de kommer så småningom att ansluta sig till Harpers och så småningom upptäcka en konspiration som involverar en mörk allians mellan Xantams guild, drow och Sess'sths stammar. Var och en av dessa fraktioner är ett enormt hot i sig själv, men tillsammans kommer de att visa sig vara en episk utmaning för våra hjältar.



    Du kan välja vilken som helst av de tre hjältarna att spela, och var och en av dem använder olika vapen och krafter. När du går vidare i berättelsen kommer du att kämpa mot otaliga fiender och samla erfarenhet som gör att du kan bli högre i nivå och låsa upp fler förmågor, trollformler och stridsegenskaper. Spelet är linjärt, men det finns sidouppdrag tillgängliga som du kan slutföra för att få ytterligare erfarenhet och belöningar.



    Baldur's Gate: Dark Alliance spelas i en isometrisk vy som påminner om andra rollspel skapade av Black Isle. Det har kooperativt spel för upp till två spelare så att du kan njuta av detta episka äventyr tillsammans med en vän. Båda spelarna delar på skärmen och varandras position begränsar deras rörelse.



    Baldur's Gate: Dark Alliance har fått en 4k-port för moderna konsoler och PC som behåller alla originalspelets funktioner.

    Läs mer

    De bästa priserna för Baldur's Gate Dark Alliance

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Baldur's Gate: Dark Alliance

    Gamer2021
    Gamer2021
    2022 ođđj 8 00:23 dlcompare.fr
    Un jeu excellent ! je recommande
    Ett utmärkt spel! Jag rekommenderar
    Jail
    Jail
    2022 ođđj 6 08:17 dlcompare.fr
    C'est juste du pur bonheur ! J'adore !
    Det är bara ren lycka! Jag älskar det!
    gennyshark
    gennyshark
    2021 juov 21 22:01 dlcompare.com
    I'm a Baldur's Gate games fan, and I played all these RPGs on the Pc. Finally after 20 years after original publishing this game come to PC, and I want to play now.
    Jag är ett fan av Baldur's Gate-spel, och jag spelade alla dessa rollspel på PC. Äntligen efter 20 år efter den ursprungliga publiceringen kommer detta spel till PC, och jag vill spela nu.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev