Instant Gaming EU
 
 

Köp Kukoos - Lost Pets

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i en färgstark värld full av märkliga varelser och hjälp Kukoos att avslöja hemligheten bakom husdjurens uppror. Kukoos - Lost Pets är ett spännande plattformsspel med vacker grafik där du reser genom olika världar samtidigt som du undviker fiender och fällor och löser miljöpussel.



    Kukoos träd är en speciell plats som förbinder olika världar. Var och en av dörrarna i trädet leder till olika dimensioner, och du måste använda dem för att få tillgång till tidigare fredliga världar som nu lider på grund av husdjurens uppror. Det visar sig att onda varelser har hjärntvättat husdjuren, och du måste besegra farliga bossar för att befria dem. Kukoos - Lost Pets utmanar dig med massor av pussel när du navigerar genom nivåer fulla av fiender. För att lösa dem krävs det att du är kreativ och tänker utanför boxen, eftersom spelet har många olika interaktiva mekanismer.



    Om du är tillräckligt skicklig och uppfinningsrik kommer du att nå chefen i slutet av varje nivå och besegra den för att befria ett husdjur. Varje husdjur som du lyckas rädda ger dig speciella krafter och följer med dig i ditt episka äventyr för att återställa världen Kukoos - Lost Pets till sin ursprungliga status. Kom ihåg att leta efter samlarobjekt och mynt under dina resor för att låsa upp speciella belöningar och ytterligare innehåll.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Kukoos Lost Pets

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Kukoos - Lost Pets

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev