Instant Gaming EU
 
 

Köp Extinction

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Extinction är ett actionfyllt hack-and-slash-spel där spelarna ställs mot en armé av monstruösa varelser. Spelarna måste försvara mänskligheten från mörkrets krafter och använda sina färdigheter och sin smidighet för att ta ner fiender på ett spektakulärt sätt.



    Spelet innehåller snabba strider som gör det möjligt för spelarna att byta mellan vapen, släppa loss kraftfulla förmågor och kedja ihop kombinationsattacker med lätthet. Spelarna har tillgång till speciella föremål som kallas Orihalcum som ökar deras styrka och ger dem tillgång till förödande superrörelser! Dessutom finns det massor av uppdrag och sidomål som kan genomföras för ytterligare belöningar!



    Grafiskt sett ser Extinction fantastiskt ut. Miljöerna har detaljerade texturer och landskap medan monstren har modellerats noggrant - vilket ger varje varelse ett eget distinkt utseende och känsla. Spelets soundtrack är lika imponerande - med en blandning av intensiva låtar som passar perfekt till den kaotiska atmosfären!



    På det hela taget är Extinction ett spännande actionspel med mycket djup. Med sitt snabba stridssystem, sina varierande miljöer och sin medryckande ljuddesign kommer det garanterat att hålla dig fast ända till slutet!

    Läs mer

    De bästa priserna för Extinction

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Extinction

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev