Instant Gaming EU
 
 

Köp Happy's Humble Burger Farm

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Att betjäna kunder på en restaurang är inte ditt drömjobb, men du måste betala räkningarna, och när möjligheten att arbeta påHappy's Humble Burger Farm dyker upp tar du den så fort som möjligt. Så snart du anländer till din arbetsplats står det klart att jobbet inte är något skämt. Du får jobba under nattskiftet, och stället blir snart fullt av hungriga kunder som vill smaka på delikatesser som Happy's Deluxe, Fantastic Fowl och Poppin' Pork-smörgåsar.



    Att lära sig matlagningsprocessen tar ett tag. Att hantera maskinerna är inte överdrivet komplicerat, men att slutföra alla beställningar i tid kommer att kräva lite övning. Om du är tillräckligt skicklig kommer du att kunna uppgradera restaurangen för att göra ditt arbete lättare. Men se till att följa matlagningsprocessen korrekt, annars kommer dina överträdelser snart att uppröra Happy, och det är något du vill undvika till varje pris. När du har lite fritid får du gärna utforska New Elysian City och leta efter föremål som du kan sälja för ytterligare vinst.



    Happy's Humble Burger Farm har flera spellägen, bland annat en ändlös utmaning som enbart fokuserar på matlagning, ett historieläge som låter dig upptäcka en mycket mörkare sida av hamburgerfranchisen. Men kom ihåg att inte göra Happy upprörd!

    Läs mer

    De bästa priserna för Happy's Humble Burger Farm

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Happy's Humble Burger Farm

    @themiche40
    @themiche40
    2022 ođđj 3 01:43 dlcompare.es
    juegos así son los que me gustan me ha gustado mucho desde la portada del juego.
    Det är sådana här spel som jag gillar, jag har gillat det mycket sedan omslaget.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev