BG PPC IG EN
 
 

Köp Rogue Fable III

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i Dungeon of Dread för att stjäla en ovärderlig artefakt i Rogue Fable III. I detta roguelike RPG-spel är du en äventyrare som har till uppgift att få tag på den legendariska Goblet of Yendor, en gyllene ädelstensbägare som kan ge odödlighet till dem som dricker ur den. Många företagsamma äventyrare har försökt ta pokalen, men Dungeon of Dread lever mer än väl upp till sitt namn. Kommer du att vara den som lyckas där andra har misslyckats?



    Som det anstår ett roguelike-spel kräver Rogue Fable III noggrann utforskning, taktik och en förståelse för dess djupa spelmekanik för att lyckas. Spelet är utformat för att vara kort - samtidigt som det är djupt utmanande, om du förstår spelets mekanik och övar hårt kan du vinna under en timme.



    Skapa din karaktär från 10 olika klasser och 8 raser, var och en med unika färdigheter, styrkor och svagheter. Experimentera med din uppbyggnad för att överleva mot en fängelsehåla som kastar mer än 200 monster på dig. Använd en mängd olika färdigheter och trollformler, inklusive att knuffa fiender från avsatser, ge dem elchocker och skydda dig själv med en eldsköld. Utforska 13 olika typer av fängelsehålor, inklusive giftiga träsk, lavafyllda grottor och kyrkogårdar som hemsöks av odöda.



    Rogue Fable III har allt du vill ha från ett roguelike-äventyr - allt du behöver göra är att överleva det!



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Rogue Fable III

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Rogue Fable III

    Gamer2021
    Gamer2021
    2022 ođđj 4 05:48 dlcompare.fr
    un jeu très cool je recommance
    ett mycket coolt spel jag kommer att göra det igen
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev