Instant Gaming EU
 
 

Köp Love, Money, Rock'n'Roll

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Förbered dig på intriger, mysterier och förräderi i den japanska visuella romanen Love, Money, Rock'n'Roll. I det här berättelserika äventyret spelar du Nikolai, en gymnasieelev och son till två ryska medborgare som arbetar i Japan. Hans normala liv vänds upp och ner när skuggor från hans familjs förflutna kommer att hemsöka honom, och han tvingas kämpa mot rika, mäktiga och hänsynslösa människor som är intresserade av honom.



    Han kanske hittar vänner som kan hjälpa honom, men vem kan han lita på? Är det Himitsu, hans snälla och omtänksamma barndomsvän som kanske vill vara något mer? Eller är det kanske Catherine, hans före detta flickvän som lämnade honom ett år tidigare, men som nu är tillbaka i Japan och i hans klass? Kanske är det Ellie, barnbarn till skolans ordförande, en stolt och viljestark flicka som kanske är mer än vad hon låter påskina? Eller kan det vara Kagome, klassföreträdaren och ensamvargen som kanske har något att dölja?



    Navigera i berättelsen om dessa karaktärer genom ett spel med över 100 bakgrunder och event CGs samt mer än tre timmars originalmusik. Upptäck vad som kommer att hända till följd av dina val. Vilket slut kommer du att få i Love, Money, Rock'n'Roll?

    Läs mer

    De bästa priserna för Love, Money, Rock'n'Roll

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Love, Money, Rock'n'Roll

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev