BG PPC IG EN
 
 

Köp Internet Cafe Simulator 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du någonsin har velat veta hur det är att driva ett internetcafé har du nu chansen. Internet Cafe Simulator 2 är en mycket detaljerad 3D-affärssimulering med nya knasiga mekanismer och fler hot som du måste försvara ditt företag mot.



    Du måste starta ett företag för att betala din brors skuld, men att driva ett internetcafé är inget skämt. Du måste lära dig färdigheter från ett färdighetsträd, bland annat hur du driver ditt företag och skyddar din egendom från brottslingar.



    Den viktigaste aspekten av jobbet är att hålla kunderna nöjda. Det innebär att installera uppgraderade maskiner så att de kan köra sina spel och andra program. Det innebär att sätta upp generatorer i händelse av strömavbrott. Du måste köpa licenser för de senaste spelen. Du måste också servera kunderna utsökt mat och anställa personal för att betjäna dem.



    Naturligtvis kan problemen alltid hitta dig. Gatubrottslingar och maffian kommer till ditt café och skakar ner dig för att få pengar. Ostyriga kunder kan skada din utrustning. Du kan behöva anlita en vakt eller skaffa dig en färdighet som gör att du kan försvara stället själv.



    Internet Cafe Simulator 2 kan du också gå på uppdrag för att få belöningar. Du kan driva ditt café helt lagligt, eller så kan du använda dig av lite skumma metoder för att hålla din ekonomi flytande. Hur du driver din verksamhet är helt upp till dig!



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Internet Cafe Simulator 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Internet Cafe Simulator 2

    Jail
    Jail
    2022 ođđj 11 20:07 dlcompare.fr
    Faut voir ce que ça donne, mais ça change des jeux classiques
    Vi får se hur det blir, men det är en förändring från de klassiska spelen.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev