BG PPC IG EN
 
 

Köp Heaven Dust 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Heaven Dust 2 är en hyllning till klassiska överlevnadsskräckspel. Du spelar återigen som Steve från det första spelet och vaknar upp från en kryokammare djupt inne i institutet. Ett virus har brutit ut och infekterat anläggningen och skapat zombies och mutanter överallt. Har du vad som krävs för att överleva denna plats och fly?



    Heaven Dust 2 förlitar sig på många av mekanikerna från stora överlevnadsskräckspel från förr: utforska, slåss, hantera dina föremål, lösa pussel och hålla dig vid liv.



    Leta efter föremål som kan hjälpa dig att överleva och kombinera dem till ännu mer användbara redskap. Samla ihop vapen, bland annat en dolk, en maskinpistol, ett hagelgevär och granater. Uppgradera din utrustning med olika delar för att förbättra deras dödande kraft.



    Du kommer att behöva alla dina vapen för att hantera de nya monstren. Förutom zombier kommer du att möta den bepansrade benfiend, den regenererande blodfiend, den explosiva boomlad och ännu fler hemska bossar. Du måste hitta deras svagheter och använda rätt vapen för rätt fiende.



    Du kommer också att ställas inför tankeväckande pussel, bredare områden att utforska och två flyktvägar som leder till två olika slut. Med dubbelt så mycket nytt innehåll som originalet kan du förvänta dig dubbelt så mycket roligt med Heaven Dust 2!

    Läs mer

    De bästa priserna för Heaven Dust 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Heaven Dust 2

    Gamer2021
    Gamer2021
    2022 ođđj 17 02:58 dlcompare.fr
    Bien meilleur que le premier opus !
    Mycket bättre än det första verket!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev