Instant Gaming EU
 
 

Köp Empire of Ember

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    När din mästare dör får du styra riket, men din plats är i frontlinjen som slagmagiker. Empire of Ember är ett actionrollspel i första person med strategi- och managementelement som sätter dig i spetsen för ett rike i en fantasivärld. Du måste ta hand om förvaltningen av din stad, bygga befästningar och få den att växa så att den kan stå emot fiendens attacker.



    Monster och fiender kommer att attackera staden och det är du som har ansvaret för att leda arméerna, men du behöver också en befäst bosättning som kan stå emot belägringen. Hantera resurserna, välj en lämplig layout för byggnaderna och försvaret och se till att din stad är ointaglig om du vill lyckas.



    När belägringen börjar kan du befalla dina trupper på slagfältet i taktiskt läge eller hoppa in i striden och bekämpa fienderna själv som en mäktig slagman. Teleportera dig bakom fiendens linjer, kasta trollformler och få förstörelse att regna över fienderna för att bli segrare i den här episka fantasy-krigssimulatorn full av förstörbara miljöer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Empire of Ember

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Empire of Ember

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev