BG PPC IG EN
 
 

Köp Persona 4 Arena Ultimax

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Persona 4 Arena Ultimax är ett fightingspel med karaktärer från spelen i den populära Persona-serien. Delta i spännande strider som en karaktär från Persona 3 och Persona 4 när du gör framsteg i Story Mode. Handlingen har delats upp i två olika kampanjbågar. Den ena är fokuserad på Persona 3-karaktärerna och den andra på karaktärerna som dyker upp i Persona 4, men båda har formen av en visuell roman. Spelet har också flerspelarläge online och ett dungeon-survival-läge som kallas Golden Arena, där du kan stärka din karaktär när du går igenom flera dungeons genom att besegra fiender.



    När det gäller spelet ärPersona 4 Arena Ultimax ett spännande fightingspel med massor av attacker och kombinationer att bemästra. Det låter dig välja "Shadow Type"-versionen av karaktärerna, som har olika typer av rörelser och en exklusiv Shadow Rampage-förmåga.



    Om du är ett fan av Persona-serien erbjuder Persona 4 Arena Ultimax dig en utmanande spelupplevelse som överger den vanliga RPG-stilen i spelen i serien för att fokusera på spännande strider.

    Läs mer

    De bästa priserna för Persona 4 Arena Ultimax

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Persona 4 Arena Ultimax

    aj011
    aj011
    2022 guov 27 17:13 dlcompare.fr
    Très bon jeu de combat, hâte de l'avoir !!!
    Mycket bra fightingspel, kan inte vänta på att få det!!!!
    Luiser
    Luiser
    2022 guov 27 01:02 dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
    Jail
    Jail
    2022 guov 7 19:16 dlcompare.fr
    Un bon jeu de fight ! Il a l'air vraiment très bien !
    Ett bra slagsmål! Det ser riktigt gott ut!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev