Instant Gaming EU
 
 

Köp Persona 3 Portable

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Persona 3 Portable är en remake av det ursprungliga japanska rollspelet som släpptes till PlayStation 2 2006, med ytterligare funktioner och förbättringar av spelet.



    Spelet handlar om en gymnasieelev som upptäcker att han har förmågan att kalla på Personas, fysiska manifestationer av hans inre psyke som han kan använda för att bekämpa Shadows, mystiska varelser som livnär sig på mänskliga känslor. Spelaren måste balansera huvudpersonens skolliv och sociala interaktioner med sina vänner och klasskamrater, samtidigt som han utforskar det mystiska Tartarus-tornet och bekämpar skuggorna i turordningsbaserade strider.



    IPersona 3 Portable kan du välja huvudpersonens kön i början av spelet, vilket påverkar handlingen och de sociala interaktionerna med andra karaktärer. Spelet innehåller också ett nytt kvinnligt huvudrollsalternativ, med unika sociala länkar och händelser i berättelsen.



    Förutom den förbättrade grafiken och spelmekaniken innehåller Persona 3 Portable också nya funktioner som möjligheten att kontrollera alla gruppmedlemmar i strid, nya svårighetsgrader och en ny "Vision Quest" sidoberättelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Persona 3 Portable

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Persona 3 Portable

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev