Instant Gaming EU
 
 

Köp Cyanotype Daydream -The Girl Who Dreamed the World-

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Är det här det verkliga livet eller är det bara fantasi? Det kan du ta reda på i denna futuristiska japanska visuella Cyanotype Daydream -The Girl Who Dreamed the World-. Du tar dig an en ung man vid namn Kaito som vaknar upp med minnesförlust i ett okänt rum. Hans enda följeslagare är Izumo, övervakaren, och en blekhårig flicka vid namn Yonagi. Kaitos roll är att uppleva livet i tre olika berättelser, var och en åtskild i tid och rum. I slutet kommer han att upptäcka hur berättelserna är sammankopplade och vad hans roll är i den här världen.



    Case-1: Hatano Rin. Professor Arishima Kaoru är en olycklig man som sitter fast i ett kärlekslöst äktenskap och ett dödligt lärarjobb. Han upptäcker snart att en av hans elever, Rin, är dotter till hans mest älskade författare. När deras relation fördjupas återupptäcker han sin dröm om att bli författare.



    Case-2: Olivia Berry. Vi följer den unge William Shakespeare i England under den elisabetanska eran, när han kämpar för att få ihop pengarna i sin pub som går i konkurs genom att sätta upp pjäser som han skrivit för sina gäster. Så småningom möter han Olivia, en självsäker ung kvinna med brinnande ambitioner, och hans liv vänds upp och ner.



    Case-3 Momonouichi Sumomo. Amei Kanna, som har hoppat av college, lever ett liv i en ingenstans och tillbringar all sin tid i garaget med att reparera sin bortgångna mammas skåpbil. Allt det förändras när han träffar läraren Sumomo, som inspirerar honom att åka på en bilresa för att hitta en speciell plats från sin mammas teckningar.



    Mystik, bitterljuv romantik och hjärtskärande dramatik väntar på dig i dessa berättelser från Cyanotype Daydream -The Girl Who Dreamed the World-.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cyanotype DaydreamThe Girl Who Dreamed the World

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cyanotype Daydream -The Girl Who Dreamed the World-

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev