Instant Gaming EU
 
 

Köp Castle Morihisa

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Castle Morihisa är ett kortbaserat roguelike-äventyr som tar dig till Japan under perioden efter att general Tokugawa utfärdade "Laws of the Military Houses". Du är en agent som skickats till Castle Morihisa för att undersöka rykten om förräderi, men ingen av de budbärare som skickats dit har återvänt levande, så ditt uppdrag kommer att vara hemligt.



    ICastle Morihisa har du fyra olika klasser att välja mellan - munk, samuraj, onmyoji och ninja, var och en av dem med olika förmågor, som representeras av korten i en kortlek. Du kan använda dessa kort i turordningsbaserade strider för att besegra alla fiender du möter på din resa och försöka fullfölja ditt uppdrag. Allt eftersom du går framåt i ditt äventyr kommer du att låsa upp olika talanger för att förbättra dina stridsfärdigheter. Dessa talanger genereras slumpmässigt vid varje körning, så det kommer inte att finnas två likadana. Du kan också tjäna pengar genom att vinna strider, och du kan använda dem för att köpa nya kort i butiker längs vägen. Om du hamnar i en knipa kan du dessutom kalla på hjälp av fallna hjältar från Sengoku-eran, vars färdigheter kan vända på striden.



    Deckbuilding, turordningsbaserade strider och en spännande berättelse inspirerad av gammal japansk kultur är huvuddragen i Castle Morihisa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Castle Morihisa

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Castle Morihisa

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev