Instant Gaming EU
 
 

Köp Death Cathedral

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    IDeath Cathedral bygger du din egen odöda armé för att utforska djupet av en enorm gotisk fängelsehåla fylld av djävulens hantlangare. Death Cathedral är ett hack-and-slash-rollspel, vars unika mekanik är att dina karaktärer är döda krigare som är sammanfogade med mörk magi, och du måste sätta ihop dem från delar av besegrade fiender.



    I den mörka och hemsökta katedralen gömmer sig en djävul, och det är ditt jobb att hitta och besegra den inom 15 dagar. Problemet är att dina karaktärer förfaller varje gång de vågar sig in i dödskatedralen. Processen kan inte stoppas, bara fördröjas genom att använda konserveringsmedel som finns i fängelsehålan. När en karaktärs förfallsmätare når 100 % faller de sönder och är borta för alltid.



    Det du kan göra är att bygga nya karaktärer med ingredienser som finns i Death Cathedral, närmare bestämt med bitar från fiendens lik.Death Cathedral innehåller över 40 typer av karaktärer, var och en med sina egna unika färdigheter. Du kan också stärka dina karaktärer genom att hitta utrustning och skatter i fängelsehålan.



    Decay-systemet innebär att du inte kan använda samma team om och om igen för att ta dig igenom katedralens utmaningar. Du måste anpassa dig efter de resurser du har och balansera din gruppindelning därefter. OmDeath Cathedral’s mechanics bevisar en sak är det att döden bara är början.

    Läs mer

    De bästa priserna för Death Cathedral

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Death Cathedral

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev