Instant Gaming EU
 
 

Köp STAR WARS - The Force Unleashed

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Få kraften från den mörka sidan med Star Wars: The Force Unleashed. Du spelar Starkiller, adopterad son och hemlig lärling till Darth Vader själv, som utspelar sig mellan händelserna i Star Wars Episode III och Episode IV. Du är begåvad i Kraften och tränad i Siths sätt och skickas ut på ett uppdrag att hitta och förgöra alla Jedi som överlevde den stora Jediutrensningen. Men när du fortsätter måste du hantera både dina växande Krafteffekter och din desillusionering med Imperiets brutala metoder.



    Som Sith är du superbegåvad i Kraften och kan med lätthet använda krafter som Force Pull, Push och Lightning. Ta ner missiler, TIE-fighters och till och med hela Star Destroyers - det kallas The Force Unleashed av en anledning!



    Förstör dina motståndare i episka ljussabeldueller. Med hjälp av ett kombinationssystem kan du sätta ihop attacker med alla former av ljussabelstrid och kombinera dem med Force-tekniker för att få förödande effekter. Men inte ens det kanske räcker när du möter många fiender och till och med Jedimästare. Använd taktik för att kontrollera och övermanna dina fiender och bevisa din plats som Darth Vaders lärling.



    Eftersom Star Wars: The Force Unleashed inte är förankrad i Star Wars-filmernas kontinuitet kan du själv påverka vart historien tar vägen. Välj mellan den mörka och ljusa sidan, och ditt beslut kommer att påverka ditt slut och förändra Star Wars historia.

    Läs mer

    De bästa priserna för STAR WARS The Force Unleashed

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om STAR WARS - The Force Unleashed

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev