Instant Gaming EU
 
 

Köp Grapple Dog

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Grapple Dog är ett spännande plattformsspel med 2D-grafik som sätter dig i rollen som Pablo, en hund som är utrustad med en apparat som gör det möjligt för honom att ta sig till långt bort belägna platser. I det här spelet är ditt uppdrag att förhindra att robotöverherren Nul förstör världen. För att nå ditt mål måste du resa genom sex olika världar fulla av fällor och utmanande fiender samtidigt som du letar efter valfria samlarobjekt.



    När det gäller spelupplägget påminner Grapple Dog om klassiker i genren som Sonic The Hedgehog, men genom att lägga till en gripkrok till din arsenal öppnas nya möjligheter när du hoppar och svingar dig genom 33 färgade nivåer. Spela utan begränsningar och ha roligt till rytmen av ett livligt soundtrack i detta pixelkonst-plattformsspel vars enda ambition är att du ska ha roligt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Grapple Dog

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Grapple Dog

    gennyshark
    gennyshark
    2022 guov 25 10:21 dlcompare.com
    Grapple Dog is one of that games that bring us back to our childhood memories while having a solid gameplay. It offer shimmering graphics that flatter the retina, and we are immediately caught up in the adventure!
    Grapple Dog är ett av de spel som för oss tillbaka till våra barndomsminnen samtidigt som det har en solid spelupplevelse. Det erbjuder skimrande grafik som smickrar näthinnan, och vi fångas genast in i äventyret!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev