Instant Gaming EU
 
 

Köp Inua - A Story in Ice and Time

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig ut på ett äventyr i själva historien med Inua - A Story in Ice and Time. Du styr tre olika karaktärer i tre olika epoker, men alla på en och samma plats - den frusna vildmarken i den kanadensiska norden.



    I den moderna eran spelar du som Taïna, en reporter som undersöker de händelser som ledde till att Terror, ett fartyg från Franklin-expeditionen på 1800-talet, försvann. På 1950-talet spelar du som Peter, en filmskapare som skriver om en militär expedition i den kanadensiska vildmarken. Slutligen, på 1800-talet, spelar du Simon, en sjöman som kämpar för sin överlevnad under den olycksdrabbade Franklin-expeditionen.



    Alla dessa berättelser är sammanflätade. När du reser genom det förflutna kan du fatta beslut som förändrar saker och ting i nuet. Varje karaktär som arbetar tillsammans kan lösa expeditionens mysterium och leda dem till ett ödesdigert möte med Nanurluk, en mytomspunnen isbjörn från 10 000 år sedan.



    Inua - A Story in Ice and Time är baserad på en historisk tragedi - Franklin Expeditionen är ett brittiskt uppdrag som gav sig ut för att utforska Arktis, men mötte bara olyckor, sjukdomar och död. Kanske kan du avslöja de inblandades öde om du kan lösa mysteriet med Inua.

    Läs mer

    De bästa priserna för Inua A Story in Ice and Time

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Inua - A Story in Ice and Time

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev