Instant Gaming EU
 
 

Köp Home Behind 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I detta roguelike RPG tar du kontroll över en grupp revolutionära kämpar som är indragna i ett grymt krig för att störta den auktoritära regimen som styr landet Scaria med järnhand. Efter tio års inbördeskrig är medborgarna i Scaria trötta på diktatorn Akadullah och modiga nog att kämpa för landets framtid. Din grupp frihetskämpar består av Banan, en collegestudent som just återvänt till sitt hemland för att ansluta sig till revolutionen, Prince, en agent från Republiken Norto, och Haroun, den vanärade sonen till en stamledare. Kommer ni att räcka till för att leda en revolution och störta tyrannen?



    Home Behind 2 innehåller spännande strider som ställer revolutionära styrkor mot förtryckarens armé. Du kan ta dig an olika uppdrag och försöka utöka din kontroll över olika områden i landet, bygga ett läger för rebellerna, rekrytera nya gerillakrigare, var och en med olika egenskaper och jobb, och använda en mängd olika vapen och fordon.



    Med serietidningsliknande grafik i 2D och många olika scenarier är Home Behind 2 en bra uppföljare med solidt spelupplägg och spännande mekanik. Stridsystemet påminner om Darkest Dungeons, men striderna är i realtid istället för turordningsbaserade, och den strategiska användningen av din karaktärs färdigheter i rätt ögonblick är nyckeln till seger.

    Läs mer

    De bästa priserna för Home Behind 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Home Behind 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev