Instant Gaming EU
 
 

Köp Back to the Dawn

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Överlev och fly från ett fängelse i Back to the Dawn, ett rollspel där dina val kan innebära frihet eller ett liv bakom galler. Spela som Thomas, en journalist som arbetar för rättvisan, men som felaktigt anklagas och döms till fängelse. På 21 dagar måste han ta reda på om han har det i sig att fly från fångenskap eller spendera sitt liv i fängelse.



    Dyk ner i en historia som berättas genom antropomorfa djurs ögon. Utforska ett stort fängelsekomplex och lär dig hierarkierna och reglerna för de intagna. Lär dig att överleva den svåraste miljön någonsin. Bilda allianser för att skydda dig själv - prata med varje NPC och lär dig deras bakgrundshistorier.



    Dina val avgör vilken typ av person du vill vara. Lär dig alla möjliga knep och hantverksverktyg för att hjälpa dig att få det du vill ha. Kommer du att vara våldsam och utforma en viss auktoritet med dina två knytnävar? Eller kommer du att vara en mönsterfånge som lever fredligt med dina medfångar? Eller kanske en mästertjuv som kan röra sig i skuggorna? Det är ditt liv att leva, oavsett om det är bakom galler eller som fri man. Bestäm ditt öde i Back to the Dawn.

    Läs mer

    De bästa priserna för Back to the Dawn

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Back to the Dawn

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev