BG PPC IG EN
 
 

Köp CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig ut på ett äventyr som går bortom tiden i Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition. I det här turbaserade JRPG:et kan du röra dig mellan olika dimensioner, samla ihop ett lojalt sällskap med upp till 40 medlemmar och kämpa för att rädda samma person i två parallella världar!



    Chrono Cross är Chrono Triggers kritikerrosade uppföljare som nu finns tillgänglig på flera plattformar. Med denna remaster får du njuta av 3D-modeller uppgraderade till HD, nya karaktärsillustrationer, ett remasterat soundtrack, en automatisk stridsfunktion, undertexter för engelska, franska, tyska, italienska och spanska samt massor av förbättringar av livskvaliteten. Du kan också använda den nya funktionen för förbättring av strider för att göra striderna så mycket enklare.



    Du får också tillgång till Radical Dreamers - Le Trésor Interdit -, en visuell roman som kopplar samman historien i Chrono Trigger och Chrono Cross. Följ äventyren för tre tjuvar-Serge, Kid och Magil-alternativa versioner av huvudkaraktärerna i Radical Dreamers, när de ger sig ut på ett äventyr i sin egen parallella värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för CHRONO CROSS THE RADICAL DREAMERS EDITION

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev