Instant Gaming EU
 
 

Köp Core Keeper

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dyk djupt ner under jordskorpan i ett episkt överlevnadsspel. Core Keeper är ett överlevnadsrollspel i sandlåda för 1-8 spelare, där du ska lösa mysteriet med kärnan.



    Du är en utforskare som vaknar upp djupt under jorden i en underjordisk labyrint. Denna uråldriga plats är fylld av monster men också skatter i form av reliker och hemligheter. Du måste använda alla dina färdigheter för att överleva och bli rik.



    Mine, mine, mine. De ändlösa grottorna du befinner dig i är fyllda av resurser. Bryt och samla malm, ädelstenar, fossiler och andra skatter från jorden. Världen är procedurellt genererad, så räkna med att saker och ting förändras vid varje körning.



    The deeper you goJu mer det finns att se, desto mer finns det att se. Upptäck uråldriga underjordiska riken fyllda med monster som har anpassat sig till mörkret, vissa är gigantiska i storlek. Besegra dessa djupa invånare och få byte som du kan ta med dig till din bas.



    Build your home. Även under jord finns det mycket att göra. Samla material för att tillverka verktyg och utrustning. Belys grottorna med facklor, bygg broar för att korsa klyftor och rustningar för att försvara dig mot fiender. Du kan till och med plantera underjordiska växter och skörda dem.



    Core Keeper är en sandlåda där du kan spela och utforska antingen solo eller med vänner. Ta din hackspade och börja gräva - det finns skatter att hämta!

    Läs mer

    De bästa priserna för Core Keeper

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Core Keeper

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev