Eneba COM
 
 

Köp Dysterra

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dysterra har upptäckten av ett kraftfullt mineral, Terrasite, lett till en hänsynslös gruvkapplöpning till planetens hjärta. Detta har orsakat utbrottet av en gigantisk eldpelare som är på väg att utplåna allt liv från planeten. Det enda möjliga sättet att överleva är att samla in så mycket terrasit som möjligt för att bygga din egen bas.



    Dysterra är ett futuristiskt överlevnadsactionspel där du utforskar din omgivning samtidigt som du samlar mineraler och andra resurser som du behöver för att överleva. Spelet har detaljerade överlevnadsmekanismer och kräver att du håller ett öga på din fysiska kondition och tar hand om dina nödvändigheter. Ju mer resurser du samlar in, desto bättre chanser till överlevnad har du, eftersom du kan använda dem för att tillverka föremål och bygga strukturer som skyddar dig från olika hot. Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att forska i ny teknik som låter dig bygga avancerade vapen och mycket mer.



    Dysterra har förstapersonsstrider med närstridsvapen och skjutvapen. Du kommer att behöva dem för att försvara dig mot andra spelares attacker och för att säkra din bas från räder. Men allt kommer inte att vara fientligt inställt till dig i spelet. Eldpelaren som kommer från planens djup är ett enormt hot som du inte kommer att kunna möta ensam, och bara genom att besöka vissa platser med hjälp av andra spelare kommer du att kunna förhindra att den bränner allt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dysterra

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dysterra

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev