BG PPC IG EN
 
 

Köp V Rising

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Några århundraden av sömn i din kista har räckt för att göra dig svag och hungrig. Som vampyr jagar du blod i en öppen värld i det här gotiska överlevnadsspelet för flera spelare. Du börjar ditt äventyr på V Rising i ett bedrövligt tillstånd. Som nattens varelse måste du gömma dig för solen och förfölja ditt byte från skuggorna medan du försöker återfå dina krafter. Oförsiktiga bybor och banditer kommer att vara din näringskälla, men världen i V Rising är också befolkad av farliga monster och övernaturliga bestar som kan förgöra dig.



    I V Rising kan du samla resurser och upptäcka gamla tekniker för att låsa upp oheliga krafter. När du blir starkare kommer du så småningom att kunna bygga ett slott som kommer att fungera som din operationsbas. Med dina krafter kommer du att förvandla dina offer till lojala tjänare som kommer att göra allt du kräver av dem. Så småningom kommer du att träffa andra vampyrer. Det är helt upp till dig om du bestämmer dig för att alliera dig med dem för att uppnå gemensamma mål eller bekämpa dem för att bli den mäktigaste odöda i regionen. Kom bara ihåg att det finns mycket större hot än dem.



    V Rising har actionbaserade strider och ställer till ditt förfogande ett brett utbud av vapen och oheliga krafter som du kan använda för att utplåna dina motståndare.



    Har du vad som krävs för att bemästra dina vampyriska krafter och bli den ultimata odöda herren i V Rising?

    Läs mer

    De bästa priserna för V Rising

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om V Rising

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev