Eneba COM
 
 

Köp We Were Here Forever

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    We Were Here Forever är ett pusselspel där du måste fly från ett ondskefullt slott som är besatt av mörka krafter. Välkommen till Castle Rock, en iskall fästning fylld av skuggor, hemligheter och pussel som håller dig vaken på natten. Det är bäst att du och din partner kommer på hur ni kan lämna detta ställe snart, annars kommer ni att vara fångade här för alltid!



    Efter framgångarna med We Were Here, We Were Here Too, och We Were Here Together, spelar du med en partner som kommer att vara din livlina under hela spelet. Ni kommunicerar med varandra genom walkie-talkies, och eftersom du inte kan se genom din partners ögon måste han/hon beskriva vad han/hon ser för dig och vice versa. Ni måste samarbeta och agera tillsammans för att lösa de olika knepiga pussel som ni kommer att stöta på.



    Ni börjar båda i fängelsehålorna djupt inne i Castle Rock, men det roliga har bara börjat. Ni måste fly till slottet, sedan ut på den hemsökta slottsgården, och även efter att ni brutit igenom dess murar är resan inte över. Ni tar er till staden Rockbury, där invånarna bildar ett motstånd. Och därifrån rör du dig till en skrämmande kyrkogård och sedan in i Foundry's mörker.



    Vad mer väntar er på We Were Here Forever? Kom och ta reda på det, om ni båda vågar!

    Läs mer

    De bästa priserna för We Were Here Forever

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om We Were Here Forever

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev