Instant Gaming EU
 
 

Köp Instruments of Destruction

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Riv allt i din väg med Instruments of Destruction, en sandlåda fordonssimulator med ett fysikbaserat system som låter dig förstöra nästan alla objekt i spelet. Om du kan se det kan du förstöra det.



    Spelets fysikmotor gör att du kan interagera med allt i spelet. Du kan splittra objekt i mindre partiklar som ser otroligt realistiska ut. Ett avancerat GPU-drivet system ger dig också realistiska gräs effekter och ytliga stenar.



    Designa och bygg ditt eget fordon för att fungera som en motor för förstörelse. Sätt ihop det med hjälp av alla möjliga delar för att bygga ett standardbyggnadsfordon eller något helt galet och nytt. Lägg till föremål som raketkastare och motorsågar för att slita sönder allt i din väg. Allt eftersom du går framåt i spelet växer din lista med delar när du låser upp ännu fler föremål. Mixa och matcha i en mängd olika kombinationer tills du får din ultimata förstörare.



    Det finns mer att njuta av i Instruments of Destruction. Varje ö som du utforskar har tre svårighetsgrader: Normal, utmaning och expert, samt sandlådespel. Uppfyll dina mål och hitta dolda mål för att låsa upp fler delar och till och med hela fordon. Det finns inga regler för hur du uppnår dem heller - bara vraka loss och fyll din aptit på förstörelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Instruments of Destruction

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Instruments of Destruction

    • Också publicerad av Radiangames
    • Inferno 2
      39kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev