Eneba COM
 
 

Köp Animallica

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I Animallica är du allt som står i vägen för massutrotning efter att ett virus infekterat hela planeten. Som ensam överlevare i det sista djurskyddscentret i världen är du det enda hoppet om att återuppliva alla djurarter på jorden.



    Travel the world. Sätt dig på en varmluftsballong eller rid på en häst för att vandra runt på olika platser på planeten. Besök afrikanska öknar, snöklädda berg, asiatiska trädgårdar och brinnande savanner på jakt efter djur.



    Beasts are your burden. Leta i varje region efter djur i nöd. Sjuka djur kan lugnas och botas. Å andra sidan kan du ta dem tillbaka till din fristad i stället för att släppa ut dem i naturen Du bestämmer vad som är bäst för dem.



    Enemies abound. Viruset har tagit över livet som vi känner det. Du måste ta itu med barbariska mänskliga asätare eller muterade djur. Skapa vapen som hjälper dig att överleva i denna märkliga och vilda nya värld.



    Sanctuary. Bygg en bosättning som du kan förbättra med tiden, utrustad med hantverksstationer och alla bekvämligheter du behöver. Eller så kan du resa runt i världen hela tiden och bara förlita dig på hantverksstationer som du hittar i naturen. Du kan välja ditt sätt att leva i Animallica, men glöm aldrig ditt uppdrag att rädda så många arter som möjligt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Animallica

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Animallica

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev