Instant Gaming EU
 
 

Köp Strawhart

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till Strawhart, ett action-pusselspel i första person där du ska starta din egen kult. Men för att göra det måste du befria en mörk och farlig entitet från sitt mystiska fängelse.



    Du är en magiker från landet Acre. Tyvärr attackeras Acre av en ondskefull kraft som ingen har makt att besegra. Men du har en idé om hur du kan stoppa den. Genom att liera dig med en formidabel entitet får du magiska krafter och lockar troende till din sak.



    Dina magiska krafter gör att du kan ändra verklighetens regler. Du kan passera genom väggar, skjuta energistrålar, trotsa gravitationen och förändra föremål i din omgivning. Du kan till och med använda en pumpa som ett magiskt vapen! Du kommer att behöva alla dessa magiska krafter för att lösa de 80 utmanande pussel du kommer att stöta på. Visserligen kommer din kraft från en uråldrig och inte precis stabil ond kraft, men desperata tider kräver desperata åtgärder.



    När du reser runt i världen kan du samla troende till din sida för att bilda en kult. Träffa och rekrytera galna anhängare, utför arkaiska ritualer och samla ännu mer kraft, som du behöver för att möta en ännu större ondska. Gå in på Strawhart och börja ditt uppdrag!

    Läs mer

    De bästa priserna för Strawhart

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Strawhart

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev